Alumni udruga Sveučilišnog odjela za stručne studije – ALUMNIUMBRA SPLIT poziva studente i djelatnike Sveučilišta u Splitu, svoje članove i sve ostale zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da se odazovu i u što većem broju podrže još jednu, 11. AKCIJU DOBROVOLJNOG DARIVANJA KRVI.

Akcija će se održati dana 17.02.2021. (srijeda) u vremenu od 11 – 15 h u suradnji sa HRVATSKIM CRVENIM KRIŽEM, u prostoru SVEUČILIŠNOG ODJELA ZA STRUČNE STUDIJE U SPLITU, Kopilica 5, učionica 106.

Akciji će se, ovaj put,  priključiti učenici III. gimnazije Split, a svi ostali su i više nego dobrodošli priključiti se akciji u što većem broju! U slučaju pojačanog odaziva sudionika akcija se može vremenski produžiti kako bi svi imali priliku dati krv.

Za potrebe identifikacije i evidencije, sa sobom je potrebno ponijeti važeću osobnu iskaznicu.

Više o dobrovoljnom davanju krvi možete pročitati ovdje. Kako je bilo na prethodnim akcijama pogledajte u galeriji alumni udruge.

Akciju podržava i promiče krovna udruga ALUMNI SVEUČILIŠTA U SPLITU (ASUS), pa je obavijest o održavanju akcije upućena na sve sastavnice Sveučilišta u Splitu.

Radujemo se vašem dolasku i odazivu u što većem broju!