5. akcija dobrovoljnog darivanja krvi

Pozivamo studente i djelatnike Sveučilišta u Splitu, naše drage članove i sve ostale zdrave osobe od 18 do 65 godina starosti da se odazovu i u što većem broju podrže jubilarnu 5. akciju dobrovoljnog darivanja krvi.

Akcija će se održati dana 31.10.2017. u vremenu od 11-15 h u suradnji sa Hrvatskim Crvenim križem, u prostoru Sveučilišnog odjela za stručne studije u Splitu, Kopilica 5, učionica 106.

Za potrebe identifikacije i evidencije, sa sobom je potrebno ponijeti važeću osobnu iskaznicu..
Više o dobrovoljnom davanju krvi možete pročitati ovdje. Kako je bilo na našoj prethodnoj akciji pogledajte u našoj galeriji.

Akciju podržava i promiče krovna udruga Alumni Sveučilišta u Splitu (ASUS), na ostalim sastavnicama Sveučilišta u Splitu.

Dan otvorenih vrata alumni udruge Sveučilišnog odjela za stručne studije

Osobito nam je zadovoljstvo pozvati vas da nas istoga dana (31.10.2017.) posjetite u našem prostoru na Odjelu povodom obilježavanja 1. Dana otvorenih vrata alumni udruge Sveučilišnog odjela za stručne studije!

Za taj dan, u trajanju od 11-18 h organiziramo druženje bivših studenata, članova udruge sa sadašnjim studentima Odjela. Želja nam je upoznati vas s ciljevima i djelatnostima alumni udruge. U zajedničkoj interakciji nastojat ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja te prikupiti što više aktualnih prijedloga, ali i primjedbi oko kojih bi vam kao vaši predstavnici mogli pomoći.

Radujemo se vašem dolasku!